Een ontwikkeling die zich de laatste jaren voordoet, is die van de tuinrenovatie. Aan de hand van uw eigen ideeën of in overleg met ons, kunnen wij de aanleg of renovatie van uw tuin uitvoeren. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om te fungeren als partner met uw eigen hovenier of met één van onze 'partner-hoveniers'. Om het beoogde resultaat van het voor u gemaakte tuinontwerp te behalen, is het dus van belang dat regelmatig onderhoud op vakkundige wijze gedaan wordt. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld bemesting en snoeiwerkzaamheden. Als de tuin na de aanleg opgeleverd is moet de beplanting begeleid worden naar de volwassenheid.

Op uw verzoek kan het plan in fases aangelegd worden, kan een gedeelte door zelfwerkzaamheid ingevuld worden, maar kunnen wij ook zorg dragen voor het compleet uitvoeren van het plan.

Onder renovatie vallen rooiwerkzaamheden, verschillende soorten grondwerk, het snoeien van de bestaande heesters en bomen, alsmede het versnipperen van dit snoeihout. Dit draagt allen bij tot een verzorgd en nieuw aanzicht van uw tuin.

Met weinig nieuwe middelen kan uw tuin er toch weer heel anders uitzien. Dit kan verwezenlijkt worden door onder andere:

  • nieuwe beplanting toe te voegen
  • een nieuw gazon aan te leggen
  • én de inrichting van de tuin tijdens de renovatie aan te passen.

Voor reeds uitgevoerde tuinrenovaties verwijzen we u naar de projectpagina.

Ook voor het aanleggen van vijvers, kikkerpoelen en zelfs voor Jeu des boules banen, kunt u bij Marton van Beurden terecht. Wij onderscheiden ons door onze kunde, die het mogelijk maakt uiteenlopende projecten aan te nemen.