Marton van Beurden heeft door de jaren heen een ruime ervaring opgebouwd betreffende het inrichten van landschappelijke objecten.

Om het landschap goed te gebruiken dient de inrichting van het landschap functioneel te zijn. Belangrijk hierbij is het plaatsen van onder andere goede afrasteringen. Wij leveren allerlei kastanjehouten weide- en wildrasters. Een gebied moet eventueel ook toegankelijk zijn voor bezoekers. Om deze toegankelijkheid te verbeteren bieden we de mogelijkheid om bijvoorbeeld duikers, bruggen en overstappen (voor rasters) te plaatsen. Deze worden uiteraard in harmonie met de omgeving geplaatst. Dit verhoogt de integriteit met het landschap en daarom wordt enkel gebruikt gemaakt van kastanje- en eikenhouten producten.

Bij landschapsinrichting is duurzaamheid een belangrijke variabele. De door onze gebruikte materialen moeten lang meegaan, maar moeten het milieu zo min mogelijk belasten. Door gebruik te maken van het duurzaam eiken- en kastanjehout kan dit bewerkstelligd worden. De materialen zijn van buitengewone kwaliteit en zijn perfect afgewerkt.

Onder landschapsinrichting valt ook het maaien van natuurterreinen en het klepelen van gras/bermen. Ook hiervoor heeft Marton van Beurden het juiste materiaal.