Marton van Beurden is gespecialiseerd in het uitvoeren van diverse soorten werkzaamheden die te maken hebben met cultuurtechniek en bosbouw. Deze activiteiten hebben betrekking op boomverzorging, tuinrenovatie en landschapsinrichting. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van diverse machines inclusief machinist.

Marton van Beurden kan fungeren als partner bij de realisatie van een verscheidenheid aan projecten. "Het in kunnen spelen op de gedachte van onze opdrachtgever, is een sterke vaardigheid binnen ons bedrijf", aldus Marton van Beurden. Iedere situatie is verschillend en hier dient dan ook verschillend op ingespeeld te worden. Door de jarenlange ervaringen van Marton van Beurden wordt elk project volledig en correct uitgevoerd.

Op deze site wordt u uitleg gegeven over de werkwijze van Marton van Beurden. Daarnaast vindt u een overzicht gegeven van de diverse projecten die reeds door Marton van Beurden zijn uitgevoerd.

Wij werken voor zowel overheid, bedrijven als particulieren. Voor al uw uiteenlopende vragen betreffende de vele werkzaamheden die wij voor u uit kunnen voeren, vragen wij u contact op te nemen met ons: 073-5112898 of 06-55725959. Voor meer contactgegevens verwijzen we u naar de contact pagina.